Afbeelding
Foto: Niek van der Veen-Aerts

IJsheiligenmarkt ‘de Steenen Camer’

Algemeen

ARNHEM-ZUID - Zaterdag 11 mei van 10:00 tot 15:00 uur is er bij het boerderijcomplex van de Steenen Camer, (Hannesstraatje, Arnhem-zuid), weer de jaarlijkse IJsheiligenmarkt. Circa 30 kramen met groente-, kruiden- en bloemplantjes, fruitstruikjes en cadeauartikelen voor moederdag. 

De IJsheiligenmarkt is min of meer de start van het tuinseizoen. De jonge plantjes kunnen nu zonder  gevaar voor nachtvorst buiten worden uitgeplant.

Onze groente- en kruidenplantjes zijn allemaal biologisch opgekweekt. Ze zijn uitermate geschikt voor de moestuin maar ook voor uw achtertuin of balkon. Ook hebben we, komkommer-, pompoen-, courgetteplanten en vele soorten tomaten-, peper- en paprikaplanten. 

Zo net voor Moederdag kan de tuin nog even vrolijk gemaakt worden en de bloembakken gevuld. De benodigde potgrond en bemestingsartikelen (ook per kilo) zijn bij ons eveneens biologisch en van zeer goede kwaliteit. Verder lekkere biologische hapjes en voor de kinderen is er een leuke knutselactiviteit. Toegang tot de markt en parkeren is gratis.

Uitgelicht

Digitale krant