Uitslagen EZZ miniorencircuit deel 6

Algemeen

ZETTEN – 20 april was het zesde en laatste deel van het miniorencircuit dit seizoen in zwembad  ’t Gastland in Rhenen. EZZ bracht zes zwemmers mee. Samen waren zij goed voor 10 persoonlijke records en 5 medailles. 

De wedstrijd startte met een spannende estafette. EZZ was verreweg de sterkste in de eerste serie, waarbij uiteindelijke een mooie 5e plaats werd behaald. Koen van Tintelen heeft naast 2 PR’s een zilveren en bronzen medaille in de wacht te gesleept. 

Op de uitdagende afstanden 100 meter wissel en 100 vrije slag heeft Levi Plitscher zijn PR’s ruimschoots verbeterd. Ook Hannah van Dorst en Nikki Hogendorp hebben op de 50 meter rug- en 50 meter schoolslag hun PR’s verbeterd en hun kwaliteiten laten zien door respectievelijk een zilveren en bronzen medaille te halen. Nieuwkomer Sofie van Dijk wist zich goed op te trekken aan haar concurrenten.

De grootste verbetering was voor Isa van Dorst met een PR met maar liefst 29.41 seconden op de 200 meter vrije slag. Ook kreeg ze een bronzen medaille voor haar prestatie op de 25 meter vlinderslag.
Al met al weer een goede prestatie van zwemvereniging EZZ uit Zetten. “Lijkt dit je ook leuk, kom dan eens mee trainen.”

Uitgelicht

Digitale krant