Maria Kapel Hulhuizen viert 25-jarig jubileum met speciale viering

Algemeen

REGIO - De iconische Maria Kapel in Hulhuizen staat op het punt een mijlpaal te bereiken, aangezien het binnenkort haar 25-jarig bestaan viert. Gebouwd in 1998 en voltooid in 1999 met behulp van lokale steun, heeft deze kapel een belangrijke rol gespeeld in het religieuze en sociale leven van de gemeenschap. Ter ere van dit jubileum organiseren Jos en Annie Niels een speciale viering op 26 mei, waarbij zowel het verleden als de toekomst van de kapel worden gevierd.

Het hoogtepunt van de viering zal een speciale Maria-viering zijn, geleid door Pastoor Donkers uit Elst. De viering zal plaatsvinden in en rondom de kapel, waar gelovigen en gemeenschapsleden samenkomen om hun dankbaarheid te tonen voor de zegeningen die de kapel door de jaren heen heeft gebracht. Naast de Maria-viering zal ook het uitstrooiveld en de herdenking muur worden ingewijd tijdens deze gedenkwaardige dag. Dit symboliseert niet alleen de spirituele betekenis van de kapel, maar ook haar rol als een plaats van troost en herdenking voor degenen die zijn overleden, maar nooit vergeten zullen worden.

Jos en Annie Niels, de bezielde organisatoren van dit evenement, nodigen hierbij iedereen uit om deel te nemen aan deze bijzondere gelegenheid. De inloop (26 mei) is vanaf 14:30 uur en de viering begint om 15:00 uur, bij de Mariakapel aan de Munnikhofsestraat in Hulhuizen. Voor meer informatie kunnen geïnteresseerden contact opnemen met Jos en Annie Niels via 06-50494920 of e-mail vandemunnikhof@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant