Concordia Driel speelt van Vivaldi tot Avicii!

Algemeen

DRIEL - Op zaterdag 25 mei maakt muziekvereniging Concordia Driel tijdens het jaarconcert een speciale muzikale reis met als thema ‘Van Vivaldi tot Avicii’. Het maakt niet uit wat je muzikale smaak is of hoe oud je bent, er is voor ieder wat wils.

“We gaan van klassieke muziek naar moderne beats. Ook ons leerlingenorkest zal zich weer laten horen. Het wordt een avond vol verrassingen en magie!
Wil je erbij zijn? Je kunt nu al kaartjes kopen voor ons concert. Kom op 14 mei of 21 mei tussen 19:00 en 19:30 uur naar zalencentrum De Oldenburg om je kaartjes alvast te bemachtigen. Als het je niet lukt om vooraf al kaartjes te kopen, kun je ze ook aan de deur kopen. We geven de voorkeur aan contant geld omdat dat sneller gaat, maar als je dat niet hebt, kun je ook met je pinpas betalen.”

Het concert op zaterdagavond 25 mei begint om 20:00 uur in De Oldenburg. De deuren gaan om 19:30 uur open.

Digitale krant