Afbeelding
Foto: Stichting Music Herveld

Stichting Music uit Herveld betovert opnieuw met de spectaculaire musical ‘The Addams Family’

Algemeen

HERVELD - Na het overweldigende succes van de musical ‘Ciske de Rat’ is Stichting Music uit Herveld terug met een nieuwe betoverende productie die gegarandeerd de harten van het publiek zal veroveren. Bereid je voor op een onvergetelijke reis naar de duistere en komische wereld van ‘The Addams Family’!

Onder de bezielende leiding van onze nieuwe regisseuse Maike Pijnappel, muzikaal leider Jarno Scholten en choreograaf Karin Hermsen zijn wij hard aan het werk om er weer een fantastische productie van te maken. Met een getalenteerde cast van lokale artiesten, wordt een onvergetelijke voorstelling gecreëerd die de magie van de Addams Family tot leven brengt. En daar heeft Stichting Music natuurlijk ook een Hervelds tintje aan toegevoegd.

Op 31 oktober 2024 en 1, 2 en 3 november transformeert zalencentrum De Hoendrik in Herveld tot het centrum van mysterie en humor, wanneer Stichting Music het podium betreedt met ‘The Addams Family’. Mis deze kans niet om getuige te zijn van een spektakel dat je meeneemt naar een wereld vol spanning, humor en hartverwarmende momenten.

Tickets zijn vanaf 1 juli beschikbaar en kunnen worden gekocht via de website van Stichting Music, www.stichting-music.nl.

Uitgelicht

Digitale krant