Foto: Ron Moes
Foto: Ron Moes Foto: Ron Moes

Between Two Rivers: Hét Barbershopkoor tussen de Rijn en de Waal

Algemeen

ELST - Hét barbershopkoor uit de regio Arnhem-Nijmegen heeft als standplaats Elst. Precies tussen de Rijn en de Waal: Between Two Rivers! Het koor telt nu ruim 20 vrouwen uit de hele regio.

Barbershop is een close-harmony variant; vierstemmig en a capella gezongen. De harmonieuze akkoorden zorgen voor een bijzondere sound. Het koor zingt bekende en minder bekende liedjes, van energieke up-tempo’s tot aan gevoelige ballads. Met hart en ziel vertellen de zangers het verhaal van elke song.

Floor van Erp dirigeert. Hij zorgt er met energie en enthousiasme voor dat iedereen het beste uit zichzelf haalt. Samen zitten ze boordevol nieuwe ideeën en ambities!

Onlangs hebben ze met veel plezier opgetreden tijdens de Volkorenavond 2024 in de Koepelkerk te Arnhem.

Binnenkort laten ze ook van zich horen tijdens Beleef de Bredelaar met Zizo: vanaf 12.00 uur is er een streekmarkt, zijn er proeverijen, muzikale optredens, kinder - en kunstactiviteiten. Kom meebeleven wat onze regio te bieden heeft! Op 25 mei treden ze op om 14.20 uur en 16.00 uur bij de Lingemobiel, op het adres Breedlersestraat 7 te Elst richting Bemmel.

Kort daarna vindt er een geweldig koren/muziekweekend plaats in Nijmegen Klinkt! Dit jaar hebben 135 gezelschappen zich ingeschreven voor deelname aan Nijmegen Klinkt! op 1 en 2 juni. 3381 Musici, zangers en dansers zullen er optreden. Het koor is te beluisteren op 2 juni om 14.40 uur bij de Raadhuishof/Marikenstraat.

Op zondagmiddag 15 december 2024 geeft Between Two Rivers een kerstoptreden in theater de Kik. De voorbereidingen zijn al begonnen. Ben je een geoefende zanger en wil je op deze rijdende trein springen? Dit is een oproep voor jou! Als je zin en tijd hebt, en op woensdagavonden uit de voeten kunt met bladmuziek, stuur dan een mailtje naar betweentworiverselst@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant