Fiets-fotopuzzeltocht in Zetten

Algemeen

ZETTEN - Op zaterdag 8 juni zal door De Rank een fiets-fotopuzzeltocht worden gehouden. Iedereen die ook maar een beetje van fietsen houdt is welkom. Het start- en eindpunt zal zijn bij De Rank, Hoofdstraat 3 te Zetten. Vanaf 13.00 uur gaan de eerste fietsers van start en uiterlijk 17.00 uur is de binnenkomst. 

Gedurende de fietstocht moet er worden gepuzzeld, aan de hand van foto’s gaan de deelnemers op zoek naar verschillende objecten of voorwerpen die op de route voorkomen. Het belooft een leuke, sportieve en gezonde tocht te worden, van circa 20 km door de Betuwe, richting Dodewaard. Daar is een gezellig rustpunt, waar van een consumptie kan worden genoten. De kosten voor deelname zijn 7,50 voor volwassenen en 2,50 euro voor kinderen tot en met 12 jaar (dat is inclusief de consumptie bij het rustpunt).

Na afloop vindt de prijsuitreiking voor zowel kinderen als volwassenen plaats. Wie zal de meeste foto’s hebben kunnen herleiden?
Aanmelden is gewenst en kan tot 1 juni bij Janneke Smink via 06-12689223, via email: sminkkoob@gmail.com of via de QR-code.

Uitgelicht

Digitale krant