Tennissen bij tennisvereniging De Stuw in Driel

Algemeen

DRIEL - Kleinschalig, sportief en gezellig! Bij tennisvereniging de Stuw in Driel hebben ze de beschikking over een tennispark met vier kunstgrasbanen.

Voor mini’s en jeugd is er een mini kunstgrasbaan. Het hele park is verlicht met ledverlichting. In het clubhuis of op het (verwarmde) terras kan je heerlijk bijpraten of genieten van een goede wedstrijd. 

Zomerstop bij voetbal of hockey? Doe mee aan de Zomer Challenge! Speel je een teamsport en heb je een zomerstop, maar wil je toch graag fit blijven in de zomer? Of sport je vaak binnen en wil je in de zomer graag naar buiten? Dan dagen we jou en je vrienden uit voor het zomer lidmaatschap.

Het zomerlidmaatschap is een compact lidmaatschap, voor jong en oud, waarbij je vier maanden vrij kunt tennissen wanneer het jou uitkomt, je kunt eventueel tennislessen krijgen. Je kunt je individueel inschrijven, of met je teamgenoten. Je ontvangt een lidmaatschap voor vier maanden om vrij te tennissen (juni t.m. september). Je kunt onder begeleiding van een gecertificeerde trainer lessen krijgen. Kosten: 60 euro (exclusief lessen)

Voor meer informatie of aanmelden, neem contact op met Tennis Vereniging De Stuw Driel (www.tvdestuw.nl; secretariaat@tvdestuw.nl).

Uitgelicht

Digitale krant