Afbeelding
Foto: ilona kuster;

Thuiszorg Rijnstad draagt zorg voor cliënten én voor hun zorgverleners 'Uw zorg is onze zorg'

Zakelijk

ARNHEM – Als moeder en directeur van Thuiszorg Rijnstad weet Monique Polman uit ervaring, hoe belangrijk de balans is tussen werk en gezin. Bij Rijnstad wordt individuele aandacht voor de eigen zorgverleners dan ook net zo belangrijk gevonden als voor de cliënten. Hierdoor is de betrokkenheid groot met als gevolg een hoge cliënt en medewerkerstevredenheid.

Als je echt iets voor iemand betekent, geeft je dat veel voldoening. Bij Thuiszorg Rijnstad bied je zowel cliënten als óók je collega’s een helpende hand en een luisterend oor. Door samen te werken en van elkaar te leren is iedere werkdag bij Thuiszorg Rijnstad weer bijzonder. “Wij bieden diverse opleidingsmogelijkheden, om specialistische kennis binnen het team te behouden en uit te breiden”, legt Monique uit, die net als de zorgmanager ook mee werkt in de wijkverpleging.

Thuiszorg Rijnstad is een kleinschalige zorgorganisatie waardoor iedereen elkaar kent. Cliënten krijgen niet steeds een nieuw gezicht over de vloer en collega's kennen elkaar bij naam. De lijnen zijn dus kort en dat komt de communicatie ten goede. Dat is prettig in het contact met cliënten en familie, maar zeker ook in de goede samenwerking met alle huisartsenpraktijken, ouderengeneeskundigen en Ziekenhuis Rijnstate.

Thuiszorg Rijnstad staat bekend om de flexibiliteit. Zorgafspraken worden altijd gemaakt in goed overleg met zowel cliënten als met de zorgverleners. Het is dan ook niet zo vreemd dat Thuiszorg Rijnstad hoog wordt gewaardeerd op Zorgkaart Nederland met een 9.5 en een medewerkerstevredenheid met een 8.5.

Monique: “Bent u bereid om ons team te versterken? Aarzel dan niet en stuur een email naar info@thuiszorgrijnstad.nl of bel: 026 3835970. Wij maken graag kennis!” www.thuiszorgrijnstad.nl.

Uitgelicht

Digitale krant
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief