Logo gemeentenieuwsonline.nl

Tweedehandskinderkleding en -speelgoedbeurs

ELST - Op zaterdag 28 september is er een tweedehandskinderkleding- en -speelgoedbeurs. van 12.00 tot 13.30 uur is iedereen welkom in de aula van het Westeraam aan het Auditorium 6 in Elst.

Nu het weer kouder wordt is dit een goede gelegenheid om leuke najaars- en winterkinderkleding te kopen en verkopen. Je vindt op deze beurs kleding in de maten 92 - maat S. Tijdens deze beurs zal er ook volop speelgoed te vinden zijn! Je kan hierbij denken aan Playmobil, Lego, buitenspeelgoed, gezelschapsspellen, boeken, puzzels et cetera.

"Wil je artikelen verkopen? Dat kan! Verkopen via de kinderkledingbeurs in Elst is makkelijk en snel!
Vraag dan via kledingbeurs@zonnet.nl een verkoopnummer aan. Je mag 25 stuks aanleveren per verkoopnummer. Je mag maximaal vier verkoopnummers aanvragen. Uiteraard moeten de artikelen schoon, heel én van deze tijd zijn. Je mag zelf thuis de artikelen prijzen en deze bij ons inleveren op vrijdag 27 september tussen 13.30 en 14.00 uur en tussen 18.30 tot 19.00 uur. Zaterdagmiddag tussen 17.00 uur en 17.30 uur rekenen wij de verkochte artikelen met je af en kun je de niet-verkochte spullen weer ophalen."

"Gezien het een behoorlijke klus is om te zorgen dat alles steeds netjes en op tijd klaar is zijn we bijna altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers. Lijkt je leuk om een dag te komen helpen? Mail ons om te horen wat het helpen op zo’n dag inhoudt en wat de voordelen hiervan zijn. Meer informatie staat op www.kinderkledingbeurselst.nl."

Meer berichten