Logo gemeentenieuwsonline.nl
Kinderen bij het hutten bouwen. (foto: Gerard Bressers)
Kinderen bij het hutten bouwen. (foto: Gerard Bressers) (Foto: Gerard Bressers)

Cheques voor sportdag Fun4Kids Heteren

HETEREN - Deze week vallen de cheques van OverbetuweDoet weer in iedere brievenbus in Heteren. Evenals vorig jaar kan een ieder dit jaar de cheques activeren en doneren aan een goed initiatief in Heteren. Fun4kids heeft weer een initiatief ingediend.

Het vorige initiatief om infoborden te maken voor de speelweek is vol. Nu is er een initiatief om, evenals vorig jaar met het tienjarig jubileum, een uitgebreide sportdag te organiseren met extra spellen en activiteiten voor de ongeveer 250 kinderen. Hiervoor hebben we extra financiële middelen nodig om dit te realiseren. Zonder dat het u geld kost kunt u ons steunen middels de cheque, deze kunt u zelf activeren en doneren, maar nog makkelijker is het om de cheque in de felgroene box (naast de koffie-automaat) bij de plaatselijke Jumbo te doen, dan zorgen wij ervoor dat het geld bij ons initiatief komt, wat geheel ten goede komt aan de kinderen van Heteren. U mag natuurlijk ook een ander initiatief steunen, maar gooi in ieder geval de cheque niet bij het oud papier. Dus kinderen; wil je een nog leukere speelweek, verzamel de cheques bij familie, kennissen of in de buurt en doe ze in de box bij de Jumbo. De cheques mogen ook in de bus bij Irisstraat 27 (Gerard Bressers) worden gedaan.

"Wilt u samen met ons er weer een geslaagde speelweek van maken, geef u dan op als vrijwilliger (deze kunnen we niet kopen van de cheques!). De speelweek is van 12 tot en met 16 augustus en we hebben veel mensen nodig om de week te laten slagen. Het is geweldig werk en geeft een bak voldoening om met kinderen bezig te zijn. Opgeven of vragen stellen kan via info@fun4kidsweek.nl."

Meer berichten