Heren van Oosterhout Live

Algemeen

OOSTERHOUT - Zaterdag 8 april staat de tweede editie van De Heren van Oosterhout Live op het programma. Dit is een exclusieve mannenavond voor heren van 21 jaar en ouder. Het exclusieve karakter wordt ook geuit door het kledingadvies voor deze avond. Alle heren dienen te voldoen aan een 'costume with a golden touch'.


De avond is een luxe vorm van de welbekende herenzitting. Het gevarieerde programma wordt verzorgd door (semi)professionele artiesten wat varieert van dans tot zang tot humor. Daarnaast is er een verkiezing van `De Heer van Oosterhout`. Deze titel zal ten deel vallen aan een Oosterhoutse heer die zich belangeloos inzet voor dorpsgenoot en/of dorpsgemeenschap.
Evenals bij de eerste editie wordt aan de avond ook een goed doel gekoppeld. Ditmaal heeft de organisatie zich laten inspireren door het Nationale OuderenFonds en gaan een mooie dag organiseren voor 'eenzame ouderen' uit Oosterhout (en omgeving). Voor dit goede doel proberen ze zoveel mogelijk geld op te halen. Dit doen zij onder andere door tijdens de avond een ludieke veiling te houden. Daarnaast gaat een percentage van de drankomzet tijdens de after-party rechtstreeks naar het goede doel.

De after-party met feestzanger staat gepland rond 23.00 uur waar ook de dames van de heren welkom zijn. Over de invulling van het programma wil de organisatie nog weinig kwijt. Meer informatie staat op www.facebook.com/herenvanoosterhoutlive.

Uitgelicht

Digitale krant