Juniorenteam van Elistha Elst draait een goede wedstrijd

Algemeen

ELST - Zaterdag 14 november vond in Rotterdam de plaatsingswedstrijd voor het NK plaats. Het junioren team van Elistha deed voor het eerst met dit team mee aan deze wedstrijd. De springsters zijn nog maar kort bij elkaar als team en voor de meeste was dit de eerste springwedstrijd. Het was daarom extra spannend voor de meiden.

De meiden hebben de sprongen waarvoor ze hard getraind hadden, laten zien aan het publiek en de jury. Ze sprongen netjes en wisten na elke sprong een hard applaus vanuit het publiek te krijgen. De meiden kregen van de jury op het onderdeel trampoline tafel 17.35 punten en behaalde hiermee de zesde plaats. Op het onderdeel trampoline mat haalde de meiden 15.45 punten en dit was goed voor een tiende plaats. Bij het derde onderdeel; Trampoline pegasus werd een score van 18.30 punten neergezet en dit was goed voor een zevende plaats.

Helaas waren het net iets te weinig punten om te plaatsen voor het Nederlands Kampioenschap, maar de meiden mogen zeker trots zijn op deze eerste wedstrijd!

Uitgelicht

Digitale krant