Toneelvereniging Expansie treedt dit jaar op

Algemeen

HETEREN - Toneel & Amusementsvereniging Expansie is al sinds 1970 de toneelvereniging van Heteren. "Wij streven er na om jaarlijks een stuk met een humoristische tintje op de planken te brengen."

"Jarenlang was 'Krek Wak Wou' onze thuisbasis. Helaas moesten wij verhuizen, maar hebben gelukkig een onderkomen gevonden bij basisschool De Haafakkers aan de Flessenstraat 44 in Heteren. Waar we wekelijks op de dinsdagavond van 20.00 tot 22.30 uur onze repetitieavond houden."

"Door de verhuisperikelen is het ons vorig helaas niet gelukt om een stuk op de planken te brengen. Maar eind oktober zijn we er weer! Op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november spelen wij het stuk 'Ontkoppeld' van Neil Simon In zalencentrum De Bongerd eveneens aan de Flessenstraat in Heteren."

"Bent u nieuwsgierig geworden naar onze vereniging? Heeft u altijd al eens toneel willen spelen? Of met decor of geluid bezig willen zijn? Kom dan gerust eens langs op de wekelijkse oefenavonden. De koffie staat klaar! Wilt u eerst meer informatie bel dan naar 0481 352755 Ans Reijn of 0488 422246 Heidi Luiken. Of bezoek www.toneelverenigingexpansie.nl.

U kunt ons ook vinden op de Midsummer Markt in de Dorpsstraat in Heteren op vrijdag 20 juni van 18.00 tot 22.00 uur."

Uitgelicht

Digitale krant