De Abbatribute A*FEVER.
De Abbatribute A*FEVER.

17 mei Beleefabba, 20 mei Arnhems levenslied met Gewoon André

Algemeen

Twee gigafeesten in feesttent bij Rijnhal

17 mei Beleefabba, 20 mei Gewoon André

ARNHEM - Twee geweldig leuke megafeesten in een gigantische feesttent komen in het Pinksterweekend naar het Parkeerterrein van de Arnhemse Rijnhal. Dansen, zingen, springen, hossen, drinken, eten, lachen, gieren en brullen.

Op 17 mei is het meezingen en dansen tot je niet meer kunt tijdens Beleef ABBA. Met als hoofdact de allerbeste Abbatribute van misschien wel Europa, A*FEVER. Een show die eind van het jaar zelfs voor een uitverkocht Ziggodome zal plaatsvinden, maar nu dus exclusief naar Arnhem komt. Voorprogramma het fameuze en erg leuke DJ duo Wipneus en Pim met een speciale Fan van Abba show. Het totale programma wordt aan elkaar gedraaid door Patricia Knijnenburg met haar populaire Soultrain.

Op 20 mei wordt het polonaise en hossen, maar ook zingen tot je schor bent bij Arnhems Levenslied met als hoofdact een concert van De André Hazes tribute van Nederland Gewoon André. De 12-koppige band zingt alle hits van Hazes met evenveel passie als hij zelf ooit deed. Voorafgaand aan dit spektakel zijn er optredens van alle bekende levenslied artiesten van Arnhem en omstreken: Franz Joostink sr en jr., Patrick Damian, Mike Sanders, Delano Scheffer, Witte Tjabo, Ravi Muoz, Kobus Engels, Willem Huisman.

Win 2 kaarten voor één van beide festivals en mail WIN naar info@beleefabba.nl of info@beleefandre.nl.
Meer informatie: www.beleefabba.nl en www.beleefandre.nl

Uitgelicht

Digitale krant