Stichting Club van Draadje zoekt extra vrijwilligers

Algemeen

NIJMEGEN-NOORD - Stichting Club van Draadje, de elektronica en programmeer club is al meer dan 14 jaar actief in de regio Nijmegen-Noord wijkcentrum De Klif. Zowel op de dinsdag- als op de donderdagavond draait de club op volle toeren. De animo voor kinderen vanaf 10 jaar is en blijft nog steeds groot. Duurzaamheid en de Energietransitie spelen bij deze stichting een belangrijke rol en hopen hiermee kinderen te enthousiasmeren voor techniek. Daarom kunnen ze hier wel een paar extra enthousiaste/creatieve vrijwilligers gebruiken. 

Kennis van Techniek is geen pré. Als jij het maar leuk vindt om samen met kinderen te solderen/programmeren met elektronica door middel van bijbehorende beschrijvingen en materialen.
Heb je nog tijd over op de dinsdagavond en donderdagavond, neem dan gerust eens een kijkje op www.clubvandraadje.nl. Zo krijg je al aardig een indruk over wat wij allemaal doen. 

“Mocht je een keer willen komen kijken en kennismaken met ons, wees welkom op één van de clubavonden. Help ons de kinderen weg wijs te maken in de wondere wereld van de elektronica en het programmeren met elektronica. 

Mailen of bellen kan natuurlijk ook. Het mailadres is info@clubvandraadje.nl of bel naar 0617852962.

Uitgelicht

Digitale krant