130 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem genieten van de shanties van het koor Alle Hens uit Driel.
130 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloem genieten van de shanties van het koor Alle Hens uit Driel. Foto: Stien op den Brouw

Shantykoor Alle Hens uit Driel zingt voor de Zonnebloem

Algemeen

OVERBETUWE - Op dinsdag 9 april genoten ongeveer 130 gasten en vrijwilligers van de Zonnebloemafdelingen Zetten-Hemmen-Randwijk, Oosterhout-Slijk Ewijk en Herveld-Andelst-Dodewaard van een gezellige bijeenkomst in De Schakel in Oosterhout. 

De gasten werden ontvangen met koffie en thee met natuurlijk iets lekkers erbij! Er was een optreden van het shantykoor Alle Hens uit Driel, een koor dat shanties en zeemansliederen brengt. Er waren drankjes, lekkere hapjes en belegde broodjes. De aanwezigen voldaan weer naar huis.

Afgelopen week werden de waardecheques Overbetuwe Doet! weer bezorgd. In het najaar wordt door de afdeling Zetten-Hemmen-Randwijk een stamppotbuffet georganiseerd. Draagt u de Zonnebloem een warm hart toe? Dan kunt u de cheque die u heeft ontvangen gebruiken voor een gift aan de Zonnebloem voor dit stamppotbuffet. Deze kunt u inleveren op Weegbree 42 en Nansenstraat 5 in Zetten. De code kan ook via de website gebruikt worden om te doneren.

Het doel van de Zonnebloem is dat mensen met een lichamelijke beperking elkaar ontmoeten, samen bezig zijn en daarmee eenzaamheid te voorkomen. De vrijwilligers van de Zonnebloem bezoeken de gasten ook thuis. Wilt u meer weten over het werk van de Zonnebloemafdeling Zetten-Hemmen-Randwijk of u wilt zich opgeven als vrijwilliger dan kunt u contact opnemen met: Cora Mantel c.mantel@hetnet.nl, 0488-454931. 

Uitgelicht

Digitale krant