Zwemmers ZVO.
Zwemmers ZVO. Foto: Wilma Filippo

Minioren ZVO bij Miniorencircuit deel 5

Algemeen

OVERBETUWE - Zaterdag 23 maart was het vijfde deel van Miniorencircuit in het Erica Terpstrabad in Nijmegen. Er deden deze middag 8 zwemmers mee van ZwemVereniging Overbetuwe en samen waren zij goed voor 15 nieuwe persoonlijke records. De grootste verbetering was voor Aukje Dekker op de 25 meter vrije slag.

Chessy Christ zwom een persoonlijk record op de 25 meter vrije slag, op de 25 meter rugslag behaalde ze een bronzen medaille en op de 25 meter schoolslag een zilveren medaille. Aukje Dekker zwom twee persoonlijke records, op de 25 meter vrije slag en de 25 meter rugslag. 

Één persoonlijk record was er voor Noa Janssen op de 25 meter rugslag. Emma Kronenburg zwom een persoonlijk record op de 50 meter schoolslag en behaalde daarmee een gouden medaille. Ze zwom ook een persoonlijk record op de 50 meter vrije slag en op de 50 meter rugslag  en behaalde op beide slagen een zilveren medaille. 

Luca Leerentveld heeft op de 100 meter vrije slag een persoonlijk record gezwommen. Menno van der Meer zwom twee persoonlijke records, op de 50 meter rugslag en op de 50 meter schoolslag. Drie persoonlijke records waren er voor Genova Nolten en Myrthe Prick, op de 25 meter vrije slag, op de 25 meter rugslag en op de 25 meter schoolslag.

Uitgelicht

Digitale krant