RN7 zorgt met Rood Groen Zwart Top 50 voor warming-up bekerfinale NEC

Algemeen

REGIO - De spanning voor de bekerfinale van NEC giert door de hele regio. Alle kaarten zijn verkocht, de bussen zijn vol en de stad versierd. RN7 staat uitgebreid stil bij de bekerfinale met interviews, voorbeschouwingen, een speciale hitlijst en zoals altijd het live radioverslag van de wedstrijd.  

Op zaterdag 20 april is bij RN7 de Rood Groen Zwart Top 50 te horen. RN7 zorgt met lijst met de 50 allergrootste NEC-hits voor de ideale warming up voor de bekerfinale. De Rood Groen Zwart Top 50 is zaterdag 20 april van 12:00 - 18:00 uur te volgen bij RN7 op radio, televisie en online.

Stemweek voor Rood Groen Zwart Top 50

De hits en de volgorde van de Rood Groen Zwart Top 50 worden bepaald door het publiek. Alle luisteraars en kijkers van RN7 én alle supporters van NEC worden opgeroepen via de website van RN7 hun favoriete NEC-hit door te geven. Vrijdag 12 april wordt in het programma ‘VrijMiBo’ de stemweek officieel geopend door de Nijmeegse burgemeester Bruls. Hij zal de allereerste stem voor Rood Groen Zwart Top 50 uitbrengen.

Live radioverslag bekerfinale

Op zondag staat alles in het teken van de bekerfinale. Vanaf 10:00 uur is de opmaat naar de aftrap van Feyenoord – NEC. RN7 doet van alle wedstrijden van NEC live verslag op de radio, dus ook van de bekerfinale. Vanaf 18:00 uur is het verslag van de wedstrijd te horen bij RN7. In aanloop naar de aftrap zijn er interviews te horen en zijn er sfeerimpressies vanuit supportersbussen, het fanplein bij de Kuip en de binnenstad van Nijmegen.  

Uitgelicht

Digitale krant