Samen met het Alzheimercafé Overbetuwe in beweging op Wereld Alzheimerdag.
Samen met het Alzheimercafé Overbetuwe in beweging op Wereld Alzheimerdag. Foto: Alzheimercafé

Waardecheques Overbetuwe Doet voor activiteiten Alzheimercafé

Algemeen

OVERBETUWE - Ligt de waardecheque van Overbetuwe Doet nog bij u op tafel? Wilt u dan aan het Alzheimercafé Overbetuwe denken? 

Met uw cheque kan het vrijwilligersteam van het Alzheimercafé Overbetuwe rond Wereld Alzheimerdag, zaterdag 21 september, twee extra ontmoetingsactiviteiten organiseren voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en andere belangstellenden. De activiteiten hebben als thema Samen in Beweging. 

De eerste activiteit is een speciale voorstelling van het theatergezelschap Aan De Lijn in Theater de Kik op donderdag 19 september.
Voldoende gedoneerde cheques bieden bovendien de gelegenheid om voor zaterdag 21 september een fietstocht uit te zetten waarbij ook enkele duofietsen beschikbaar zijn, zodat zoveel mogelijk mensen met dementie en hun naasten letterlijk samen in beweging kunnen komen. Voor diegenen die op een andere wijze in beweging willen zijn, wordt stoelyoga aangeboden. Beide groepen ontmoeten elkaar met een kopje soep plus broodje.

Doneren

“U begrijpt, dat het vrijwilligersteam zoveel mogelijk waardecheques hoopt te ontvangen om deze activiteiten gratis te kunnen aanbieden. Doneer uw waardecheque aan het Alzheimercafé! Vindt u het lastig om dit digitaal te doen, bel dan de coördinator, zodat een vrijwilliger de cheque bij u op kan halen. Ook kunt u de activatiecode doorgeven.
Het telefoonnummer van de coördinator, Maud van Braam, is: 06 363 24 778. Ook tijdens het Alzheimercafé op 14 mei kunt u uw Overbetuwe Doet-cheque afgeven. Dit Alzheimercafé vindt plaats in basisschool Stap voor Stap, Kruisakkers 3 in Elst en begint om 19.30 uur.”

Zie ook: www.overbetuwedoet.nl/initiatief/946

Uitgelicht

Digitale krant