Floris Koerts in duel met Rega-speler Baruch Schaefer.
Floris Koerts in duel met Rega-speler Baruch Schaefer. Foto: Arno van Rumpt

Zwaar weekend TVO-Hutaf jeugd

Algemeen

OOSTERHOUT - Afgelopen zaterdag beleefden de jeugdteams van TVO-Hutaf een zwaar weekend. De uitwedstrijden in de landelijke jeugdcompetitie gingen allebei verloren. 

Bij team 1, dat in Hattem tegen Smash’70 speelde, viel Rens Loozen ziek uit en dat kostte 3 punten. Stijn Stellaard en Coen Derks konden dat net niet compenseren. Stijn bleef nipt ongeslagen en Coen won 1 partij.
Het gezamenlijke dubbelspel werd uiterst nipt verloren in de 5e game en daarmee bleef de teller op 4 punten stil staan. Het kampioenschap is nu wel uit zicht maar aanstaande zaterdag komt koploper TTVN/Treffers (Nieuwegein/Arnhem) naar Oosterhout en TVO-Hutaf 1 zal het uiterste geven om de koploper een nederlaag toe te brengen.

Team 2 bracht een bezoek aan ttv Rega in Nijkerk. De thuisploeg staat riant aan kop in de landelijke C klasse en was ook duidelijk een maatje te groot voor Bram Diepeveen, Floris Koerts en Tycho Jensen. De 8-2 nederlaag had misschien iets kleiner kunnen uitvallen maar daarvoor ontbrak de nodige vastheid in de slagen. Bram en Floris wonnen ieder één enkelspel. Hierdoor staat het team nu laatste maar de laatste twee wedstrijden tegen de naaste concurrenten biedt nog perspectief om plaats 4 te behalen. 

Zaterdag thuis tegen ttv Torenstad Zutphen dat 1 punt meer heeft. Aanvang 13.00 uur in de gymzaal van dorpshuis De Schakel in Oosterhout. Op de maandagavond is er een beginnerscursus voor kinderen tussen de 6 en 12 jaar vanaf 18.10 tot 19.30 uur. Onder leiding van gediplomeerde trainers wordt op een leuke manier de beginspelen van de tafeltennissport bijgebracht. Aanmelden via jc@tafeltennisverenigingoosterhout.nl.

Uitgelicht

Digitale krant