Kees Boerboom.
Kees Boerboom. Foto: Kees Boerboom

Cursus Zingen bij Creatief Collectief Elst

Algemeen

ELST - Op 23 april start Kees Boerboom weer een cursus Zingen. Cursisten zeggen nogal eens: “Van zingen word ik altijd zo vrolijk”. En wil je meer willen leren over je stem? Dan is deze cursus iets voor jou! Iedereen die van zingen houdt is welkom. De cursus van vijf lessen is voor alle leeftijden. Het niveau maakt niet uit, we zingen samen en we leren van elkaar. Het plezier in het zingen staat altijd voorop! 

Kees Boerboom, de docente, is afgestudeerd aan het conservatorium (zang, lichte muziek) en dus professioneel zangeres en zangdocente. Kees leert jou en je medecursisten hoe je beter gebruik kunt maken van je stem. Jullie zingen pop- en jazznummers. Tijdens het zingen worden muzikale en zangtechnische uitdagingen direct aangepakt. Behandeld worden o.a.: houding, adem, intonatie, articulatie, interpretatie, presentatie.

Ook zing je een keer een korte solo. Je krijgt daarna wat aanwijzingen, daarmee probeer je het nog een keer. Door voor elkaar te zingen, hoor je bij de solist wat het resultaat van een aanwijzing is. Zo leer je ook van elkaar!

Jullie zingen ook meerstemmig: je leert hoe je de 2e of de 3e stem kunt vinden. Als de stemmen zijn verdeeld, maken we een geluidsopname zodat je kunt horen hoe het samen klinkt.

 De cursus start op 23 april en bestaat uit 5 lessen van 18.45– 19.45 uur. Voor meer informatie en inschrijven: ga naar  creatiefcollectiefelst.nl.

Uitgelicht

Digitale krant