Hester van Aalst en Marieke van Doorn bij hun presentatietafel Belevingskaart Overbetuwe en Lingewaard
Hester van Aalst en Marieke van Doorn bij hun presentatietafel Belevingskaart Overbetuwe en Lingewaard Foto: Inge van Balen, eigenaar Cozy Bed&Breakfast

Belevingskaart van Elst krijgt vervolg

Algemeen

ELST - Na het succes van de Belevingskaart van Elst, die in november 2022 werd gepresenteerd, komt er nu ook een Belevingskaart voor de gemeenten Overbetuwe en Lingewaard. Dit nieuws mocht afgelopen woensdag 27 maart bekendgemaakt worden tijdens de opening van het toeristenseizoen op landerij De Park. 

Hester van Aalst, de regisseur achter de Belevingskaart van Elst, heeft altijd gehoopt op een uitbreiding naar de hele gemeente Overbetuwe en is heel blij dat er nu een Belevingskaart komt van liefst twee gemeenten die naast elkaar liggen: Overbetuwe en Lingewaard. Beide gemeenten gaan samen op ontdekkingstocht met betrekking tot wat er te beleven valt in deze mooie regio.  

Ook Marieke van Doorn, de bedenker en ruimtelijk ontwerper van de belevingskaarten, is verheugd dat ze opnieuw met Hester mag samenwerken om een prachtige kaart te maken van de Betuwse regio. “We willen elk dorp met zijn/haar unieke verhaal en identiteit op de kaart toveren,” aldus Marieke.

“Indien u net zo enthousiast wordt van dit nieuws als beide dames en heeft u ideeën en/of wilt u input leveren, dan kunt u een e-mail sturen naar hestervanaalst@gmail.com.”

Uitgelicht

Digitale krant