Marienborn.
Marienborn. Foto: Floor ten Brink

Lange wandeling over landgoed Westerheide

Algemeen

ARNHEM - De boswachters van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseren op zaterdag 20 januari 2024 een afwisselende wandeling over prachtige oude landgoederen in de buurt van Arnhem. We starten op landgoed Westerheide, vervolgens lopen we naar landgoed Warnsborn en het Hoge Erf. 

Vandaar gaan we verder door de bossen van Mariƫndaal, Boschveld, Lichtenbeek en Vijverberg. Een lange wandeling met veel hoogteverschillen, over kleine paadjes en door statige grote lanen. We komen onderweg verschillende landschappen tegen: jong en oud bos, heide, weiland en bouwland. Ook zijn er in dit gebied veel beekjes en vijvers. Halverwege de wandeling stoppen we om iets warms te eten. Ga met ons mee op avontuur en ontdek de mooiste plekjes van Gelderland.

Vooraf online reserveren is noodzakelijk. Tijd: start om 10.00 uur. Duur:  6 uur. Deelname: 8,00 euro, donateurs 3,00 euro op vertoon van een geldige GLK-donateurspas.
Tip van de boswachter: Hou er rekening mee dat de wandeling 14 km lang is. Neem ook zelf iets te eten en drinken mee voor onderweg.
Meer informatie en online reserveren: www.glk.nl/excursies.

Uitgelicht

Digitale krant