Logo gemeentenieuwsonline.nl
<p>De repetitie van het nieuwe stuk.&nbsp;</p>

De repetitie van het nieuwe stuk. 

(Foto: Wim Habers)

Toneelgroep Hemmen speelt in september

HEMMEN - Na een stop van anderhalf jaar begon Toneelgroep Hemmen (TGH) in het najaar van 2021 enthousiast met de repetities voor het nieuwe stuk, Hoe echt is echt echt van Judith Herzberg. 

Dit stuk is geïnspireerd op een documentaire over een wonderlijk Japans uitzendbureau dat acteurs verhuurt aan mensen die familieleden nodig hebben. Vaak voor bijzondere gelegenheden, meestal omdat ze een geheim willen verhullen. Over zo’n uitzendbureau gaat het stuk van Herzberg ook. En zeker ook over geheimen.

TGH verheugde zich erop dit stuk begin april op de planken te brengen. Helaas gooide de laatste lockdown roet in het eten en is de voorstelling nog niet klaar om gepresenteerd te worden. Daarom schuiven de uitvoeringen door naar september. Ook kiest TGH er dit jaar voor om op vier dagen te spelen, met mogelijk op zaterdag en zondag zowel een middag- als een avondvoorstelling.

De data zijn 22, 23, 24 en 25 september. Later dit jaar volgt meer informatie en in de tussentijd kunt u TGH volgen op Facebook (Toneelgroep Hemmen) en natuurlijk op de website (www.toneelgroephemmen.nl).

Meer berichten