Logo gemeentenieuwsonline.nl
Repair-Café Overbetuwe. (foto: Peter van Kempen)
Repair-Café Overbetuwe. (foto: Peter van Kempen) (Foto: )

Reparatie bij Repair-Café Overbetuwe

OVERBETUWE - Op donderdag 27 februari is er weer gelegenheid om in Elst uw defecte spulletjes te laten repareren bij het repaircafé. In Zetten bent u welkom op maandag 2 maart en in Randwijk op vrijdag 6 maart.

"Bent u al met de voorjaarsschoonmaak bezig en komt u nog spulletjes tegen die defect zijn maar te goed om weg te gooien? En misschien nog geschikt zijn voor een tweede ronde, kom er dan mee naar het repaircafé. Onder het motto: 'Weggooien? Mooi niet. Waardeer uw spullen'. Er zijn al veel mensen blij gemaakt met hun spulletjes en de afvalberg is een heel stuk kleiner. Vaak zijn het kleine reparaties waardoor uw apparatuur weer gewoon een tijdje mee kan."

De vrijwilligers repareren diverse soorten elektrische huishoudelijke artikelen, elektrisch gereedschap, audioapparatuur, verlichting en doen ook kleine kledingreparaties (Elst). Televisies en witgoed vallen buiten het bereik van dit Repair Café. Ook voor vragen op het gebied van uw laptop of tablet kunt u in Elst terecht, bijvoorbeeld hoe om te gaan met de tablet, de printer of een app.

Het repaircafé in Elst is op donderdag 27 februari van 13.00-16.00 uur in de Kringloopwinkel 2Switch aan de Aamsestraat 42 (boven).

In Zetten zitten we in de jongerensoos UniqZ in de Schweitzerpark 2 op maandag 2 maart van 13.30-16.00 uur.

In Randwijk staan de vrijwilligers voor u klaar op vrijdag 6 maart van 19.00-21.00 uur in het cultureel centrum Randwijks Hof aan de Bredeweg 8a.

Meer info staat op www.fortewelzijn.nl; 085 0406066.

Meer berichten