Logo gemeentenieuwsonline.nl
Brons voor Delilah Nagel. (foto: Jikke Janssen)
Brons voor Delilah Nagel. (foto: Jikke Janssen)

Brons voor GV Excelsior

ZETTEN - Zaterdag 11 januari was voor de turnsters van GV Excelsior in de 5e divisie de eerste plaatsingswedstrijd van het seizoen. Deze vond plaats in de SportQube in Nijmegen, waarbij GV Excelsior zelf medeorganisator was. GV Excelsior behaalde een bronzen medaille bij deze wedstrijd.

Voor GV Excelsior kwamen vijftien turnsters aan de start. Roos Lamers, Jenta Rietveld en Ellemijn Frentz (Instap), Gaby Kouwen, Ilana Scholtus, Evi van Elk en Roos Voskamp (Pupil 1), Lynn Pelle, Femke Wolbrink (pupil 2), Delilah Nagel, Anouk Bouwman (Jeugd 1), Annelee Mensing, Kim Peeters en Josefien Duijn (Jeugd 2) en Brechje Oei (Junior). Er werd goed geturnd door alle meiden, waarbij er ook mooie resultaten werden gehaald, zoals Roos tweede op de brug, Ellemijn derde op sprong en vijfde op de mat, Ilana derde op de mat, Evi vijfde op de sprong, Femke en Anouk eerste op de sprong. Gaby haalde een mooie vierde plaats in het klassement bij pupil 1 door tweede op sprong, derde op balk en eerste op de vloer. Annelee Haalde een mooie vierde plaats bij jeugd 2 met een tweede plaats op de sprong en een vijfde plaats op de balk. Het hoogtepunt van de wedstrijddag was de bronzen medaille van Delilah met een tweede plaats bij sprong en vierde op de brug.

De organisatie liep vlekkeloos dankzij de vrijwilligers van De Hazenkamp, SDF gym Opheusden, DGV Dodewaard, GV Elistha Elst en GV Excelsior uit Zetten. En het liep ook heel goed dankzij de inzet van de vele juryleden natuurlijk. "Wij zoeken op dit moment nog juryleden! Heeft u belangstelling om jurylid te worden? Neem dan contact op met voorzitter@gvexcelsior.nl."

Meer berichten