Fotografiecursus.
Fotografiecursus. Foto: Annemijn Meijerink

Zomercursus fotograferen bij Creatief Collectief Elst

Algemeen

ELST - Woensdagavond 15 mei start bij Creatief Collectief Elst (CCE) voor de tweede keer een cursus fotografie. De focus ligt op de creatieve kant van fotografie. De cursus wordt gegeven door Annemijn Meijerink. Ze is docent beeldende vorming en fotograaf.  Met veel enthousiasme deelt zij graag haar kennis over dit vak met je.

Maak je graag foto’s? En wil je graag leren hoe je hier nog meer uit kan halen? Hoe je jouw onderwerpen nog interessanter in beeld brengt? En hoe je op een andere manier naar de werkelijkheid kan kijken? Dan is deze cursus van acht lessen  iets voor jou!

Je gaat aan de slag met verschillende soorten fotografie. Zoals portret- en productfotografie. Je leert meer over onder andere compositie, kadering en standpunt. Je gaat vooral lekker veel doen! Want door het zelf te ervaren leer je het meest (en dit is natuurlijk ook het leukst!).

Heb je een camera? Super leuk, neem mee! Niet? Geen probleem! Ook met je telefoon kun je tegenwoordig prachtige foto’s maken. Het leukste is natuurlijk als je de geleerde kennis na de cursus nog vaak kunt toepassen, daarom is het belangrijk dat je leert werken met het materiaal dat jij hebt en vaak gebruikt.

Fotografie is voor alle leeftijden en deze cursus ook! In principe is dit een beginnerscursus want: we beginnen met de basis. Maar ook als je al het een en ander weet van fotografie valt er nog genoeg te ontdekken. De docent kan inspelen op je ervaring.

Voor meer informatie en inschrijven ga je naar creatiefcollectiefelst.nl/cursussen/fotograferen.

Uitgelicht

Digitale krant