Met uw Overbetuwe Doet-waardecheque kan het Alzheimercafé Overbetuwe twee extra activiteiten organiseren.
Met uw Overbetuwe Doet-waardecheque kan het Alzheimercafé Overbetuwe twee extra activiteiten organiseren. Foto: Alzheimercafé Overbetuwe

Extra activiteiten Alzheimercafé met Overbetuwe Doet-cheques

Algemeen

OVERBETUWE – U herkent het vast wel; dat stapeltje post en kranten op de hoek van de tafel. U doet het vrijwilligersteam van het Alzheimercafé een groot plezier dit stapeltje vandaag of morgen op te ruimen. Komt u de cheque tegen van Overbetuwe Doet gooi deze dan niet weg en doneer deze aan het Alzheimercafé Overbetuwe.

Het vrijwilligersteam kan door uw donatie rondom Wereld Alzheimerdag twee extra activiteiten organiseren voor mensen met dementie, hun mantelzorgers en naasten: een theatervoorstelling op donderdag 19 september en een ontmoetingsactiviteit op zaterdag 21 september. Wereld Alzheimerdag heeft als thema ‘Samen in Beweging’.

Theater Aan de Lijn verzorgt een fijn avondje uit met een voorstelling rondom dementie en samen in beweging in Theater De Kik in Elst.

De vrijwilligersgroep organiseert voor zaterdag 21 september een fietstocht waarbij ook enkele duofietsen beschikbaar zijn, zodat zoveel mogelijk mensen met dementie en hun naasten letterlijk samen in beweging kunnen komen. Voor minder mobiele mensen wordt stoelyoga aangeboden. Beide groepen ontmoeten elkaar met een kopje soep plus broodje.

Doneer uw waardecheque aan het Alzheimercafé zodat we deze activiteiten gratis kunnen aanbieden. Bel gerust de coördinator als u het lastig vindt digitaal te doneren. We halen ‘m bij u op of geef de activatiecode door. De coördinator, Maud van Braam, is bereikbaar via tel.nr. 06 363 24 778. U kunt uw Overbetuwe Doet-Cheque ook afgeven tijdens het Alzheimercafé in basisschool Stap voor Stap, Kruisakkers 3 in Elst. Aanvang 19.30 uur.

Zie ook: www.overbetuwedoet.nl/initiatief/946.

Uitgelicht

Digitale krant