Huldiging met de trofee.
Huldiging met de trofee. Foto: Juf Kirsten

Ongeslagen Schoolvoetbalkampioenen van de Overbetuwe

Algemeen

OVERBETUWE - In een spannende finale hebben de meiden van groep 8 van basisschool De Wegwijzer opnieuw geschiedenis geschreven! Als ongeslagen kampioenen kwamen ze als winnaars uit de bus tijdens het schoolvoetbaltoernooi in de Overbetuwe. Met een prachtige prestatie mochten ze voor de tweede keer op rij de eerste prijs in ontvangst nemen. Niets hield hen tegen: weer of wind, ze speelden fantastisch en ontvingen complimenten van hun tegenstanders.

Door Basilla Callaars

Nu staan ze voor een nieuwe uitdaging: de finale voor beste meidenteam van Gelderland. Deze wedstrijd vindt plaats op woensdag 15 mei bij voetbalvereniging DIO in Afferden. Het gemotiveerde team wordt begeleid door het gouden duo van coaches en heeft een fantastische aanhang aan trouwe supporters die klaarstaat om hen aan te moedigen.

Maar dat is niet alles! De meiden zoeken nog een sponsor uit de regio die een touringcar kan verzorgen voor het vervoer van deze voetbaltoppers en hun trouwe aanhang. “Laten we duimen voor hun succes en hopen dat ze uiteindelijk de titel van beste schoolvoetbalteam van Nederland binnenhalen!”

Bronnen: Schoolvoetbal Gelderland Zuid

Uitgelicht

Digitale krant