Voluit leven

Algemeen

LIENDEN - Vanaf donderdag 22 februari houdt Welzijn Rivierstroom in samenwerking met Indigo de training Voluit Leven.

Iedereen wil een prettig leven. Veel mensen zijn ervan overtuigd dat dit pas kan beginnen als ze geen last meer hebben van angsten of somberheid, als ze niet meer moe zijn of als ze hun onzekerheid te boven zijn. Maar onderzoek laat zien dat dit juist meer problemen en lijden veroorzaakt. Wanneer we accepteren dat het leven twee kanten heeft, ontwikkelen we psychologische flexibiliteit. Dan kun je meer leven naar wat je belangrijk vindt. Voelt u zich gestrest, somber, onzeker of vermoeid? En bent u op zoek naar nieuwe manieren om met deze gevoelens om te gaan?

U leert zich niet langer te verzetten tegen psychische pijn, maar te accepteren dat het leven ook zijn keerzijdes heeft. Juist dan kunt u problemen gemakkelijker loslaten. Door te genieten van het moment en minder bezig te zijn met verleden en toekomst, leert u meer kleur aan uw leven te geven. Leven vanuit uw hart, doen wat u waardevol vindt, dat is de kunst van het leven! Dat is Voluit Leven!

De training is gericht op de kunst van het accepteren met mindfulness-technieken ter ondersteuning. De trainingsdata zijn: donderdag 22 februari, 1, 8, 15, 22 en 29 maart, 5 en 12 april. Tijd: 14:00 - 16:00 uur. Locatie: Welzijn Rivierstroom, Voorstraat 8 in Lienden. De cursusmap kost 25 euro. Aanmelden en info: Welzijn Rivierstroom, 0344 602337 of info@welzijnrivierstroom.nl.

Uitgelicht

Digitale krant