Afbeelding

Toneelvereniging Expansie speelt Ontkoppeld

Algemeen

HETEREN - Op vrijdag 31 oktober en zaterdag 1 november speelt toneel- & amusementsvereniging Expansie het toneelstuk 'Ontkoppeld' van Neil Simon. De uitvoering is in zalencentrum De Bongerd aan de FLessenstraat in Heteren. De zaal is open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn te bestellen via het secretariaat of via de website.

'Ontkoppeld' is een blijspel dat gaat over een groep vriendinnen, die wekelijks bij elkaar komen om Triviant te spelen. Door scheidingsperikelen trekt één van de vriendinnen Floor bij Olga in. Grotere tegenpolen bestaan er niet. En wat als er een paar Spaanse buurmannen komen eten?

"Bent u nieuwsgierig geworden naar onze vereniging? Heeft u altijd al eens toneel willen spelen? Of met decor of geluid bezig willen zijn? Kom dan gerust eens langs op de wekelijkse oefenavonden. De koffie staat klaar!"

"Ook zijn we ons aan het oriënteren of er belangstelling is voor jeugd/ jongeren toneel."Schroom niet en meld je aan! Bij voldoende deelname willen we een leuk stuk met jullie op de planken brengen."

Aanmelden, informatie of kaarten bestellen kan op telefoon 0488 422246; en op www.toneelverenigingexpansie.nl staat ook een contactformulier.

Uitgelicht

Digitale krant