Concert Hollandse Meesters. (foto: Martijn van Vuuren)
Concert Hollandse Meesters. (foto: Martijn van Vuuren) Foto: Martijn van Vuuren

Concert Willibrordus Herveld en Amicitia Dodewaard

Algemeen

HERVELD - Denk je aan Hollandse Meesters, dan denk je aan Rembrand van Rijn of Vincent van Gogh. Maar niet alleen in de schilderkunst kent Nederland grootse artiesten. Ook in de recente muziekgeschiedenis kent Nederland grote namen! 

Op zaterdag 1 juni 2024 speelt christelijke muziekvereniging Amicitia uit Dodewaard onder leiding van dirigent Theo Bindels samen met zanger Martijn van Vuuren een selectie van bekende en minder bekende nummers van grote Nederlandstalige artiesten die inmiddels zijn overleden. 

Op een beamer worden bij ieder nummer passende schilderijen en portretten getoond. Van Toon Hermans tot Wim Sonneveld, en van Frans Halsema tot Annie M.H. Schmidt. Allemaal komen ze voorbij in een luchtig en interactief programma (en natuurlijk mag er meegezongen worden).
Voor de pauze zal muziekvereniging Sint-Willibrordus uit Herveld onder leiding van dirigent Harald Franken leuke en vlotte nummers spelen uit de huidige tijd, waarmee iedereen al in een vrolijke stemming zal komen. Tijdens dit concert wordt het publiek door beide enthousiaste verenigingen en zanger Martijn van Vuuren getrakteerd op een mooi en gevarieerd programma. Echt een avondje uit!  

Locatie: Zalencentrum De Hoendrik in Herveld. De entree is gratis. Het concert begint om 20:00 uur en de zaal is open vanaf 19.30 uur. www.amicitia-dodewaard.nl  -  www.martijnvanvuuren.nl -  Fb. Muziekvereniging St. Willibrordus

Uitgelicht

Digitale krant