Logo gemeentenieuwsonline.nl
Foto:

'Maak kennis met seniorentennis' in Elst

ELST - Voor alle senioren dames en heren van 40 tot 70 jaar die kennis willen maken met tennis. Er wordt bij Etv De Helster te Elst les gegeven door Thea ten Bosch (gediplomeerd tennislerares).

Vanaf maandag 15 en woensdag 17 juni wordt er gestart voor een periode van vijf/zes weken tennis. Uitgezonderd week 27 (29 juni en 1 juli). Er worden twee ochtenden in een week les gegeven om de beginselen te leren of voor gevorderden, die zich verder willen ontwikkelen. De volgende weken les zijn: week 25, 26, 28, 29, 30 en week 31 inhaal.

De lessen zijn op twee ochtenden op de maandag en woensdag vanaf 9.30 uur. U krijgt per morgen één uur tennisles in een groep van maximaal acht deelnemers. De kosten zijn 120,00 euro voor tien lessen. Per les 12,00 euro. Lidmaatschap hoeft nog niet betaald te worden, tijdens deze lesperiode. De kosten worden geïnd door Tennisschool Tennis Inside.

Zelf zorgen voor gym of tennisschoenen met een glad profiel en een trainingspak of makkelijk zittende kleding. Materialen zijn aanwezig. Geef snel op. Inschrijven kan via www.etvdehelster.nl/clubfit.

Meer berichten