DFS bekert verder na winst op SC Woezik, 2-1

OPHEUSDEN - DFS kwam flitsend uit de startblokken tegen SC Woezik. Na een minuut liet doelman Heesbeen een voorzet van Kiriwenno los waarna Scheffer de rebound simpel kon binnenschuiven. In de vijfde minuut verdween vervolgens een indraaiende voorzet van Arends in een keer binnen, zodat de 2-0 op het scorebord verscheen.

De thuisploeg zat op rozen, alleen vergat men daarna om de wedstrijd in de eerste helft definitief te beslissen. Meerdere mogelijkheden werden onbenut gelaten. Net voor de rust scoorde de bezoekers, na een te korte terugspeelbal, via Thijs van der Velden uit het niets de aansluitingstreffer, 2-1

In de tweede helft verscheen Luciën Dors aan de aftrap voor de gekwetste Jim van Alst. Ondanks matig spel bleef DFS de ploeg die de beste mogelijkheden kreeg. Omdat de thuisploeg deze onbenut liet bleef het tot de laatste minuut spannend. Vermeldingswaardig is nog dat Fatih Ilkhan, na lang blessureleed, zijn eerste tachtig minuten van dit seizoen speelde. SC Woezik creëerde zelf echter nauwelijks kansen. Invaller Diebels was vlak voor tijd met een afstandsschot, die door doelman Omvlee werd overgetikt, nog het dichtstbij de gelijkmaker. Door de 2-1 winst mag sv DFS het in de vierde ronde thuis opnemen tegen hoofdklasser CSV Apeldoorn.

DFS: Jaap Omvlee, Mattheys Kuypers, Rick van Walsem, Lorenzo Davids, Jim van Alst (46. Luciën Dors), Marijn de Kler, Remy Raterink, Fatih Ilkhan (80.Gijs Grootendorst), Jeffrey Arends, Alex Scheffer, Zefanho Kiriwenno (71.Qendrim Beqiraj)