Uitreiking cheque van de Bridgeclub aan Scouting Valburg.
Uitreiking cheque van de Bridgeclub aan Scouting Valburg. Foto: Bridgeclub Valburg

Bridgeclub Valburg steunt Scouting Valburg

Algemeen

VALBURG - Op zaterdag 13 april heeft de BridgeClub Valburg een bijzondere drive gehouden. In het Wapen van Valburg hebben 96 mensen uit de Overbetuwe en omstreken een drive met elkaar gespeeld op een gezellige en ontspannen wijze, maar ook met een gezonde competitiedrang met als doel een van de mooie prijzen in de wacht te slepen. De drive was een groot succes.

De speciale drive stond in het teken van Scouting Valburg. De BridgeClub Valburg kon uiteindelijk aan Scouting Valburg een cheque overhandigen van 750 euro die goed gebruikt kan gebruiken bij de realisatie van een nieuwe vuurkuil en de verduurzaming van hun clubgebouwen. We bedanken alle sponsoren en alle deelnemers voor hun bijdragen.

De bridgeclub Valburg is er voor bridgers uit de gehele Overbetuwe en daarbuiten. Als vereniging van zo’n 70 leden spelen we elke donderdagavond een bridge-competitie met elkaar in het Wapen van Valburg in een mooie en gezellige zaal. Vervolgens is er gelegenheid met elkaar wat te drinken en na te praten, waar veel gebruik van wordt gemaakt. We zijn een gezellige, actieve club waar ruimte is voor zowel een serieus potje bridge waarbij we het ranking systeem gebruiken, als ook voor een leuke interactie tussen de leden.
Interesse? Neem eens contact op met onze secretaris Toke van Tongeren (tl.vantongeren@gmail.com) om alle mogelijkheden te bespreken.

Scouting Valburg biedt een leuke en spannende vrijetijdsbesteding, met voor ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en uitdagende activiteiten voor jongeren. Meer weten over Scouting Valburg kijk op www.scoutingvalburg.nl.

Uitgelicht

Digitale krant