Gospelkoor Desire in ‘De Bakermat’ in Arnhem

Algemeen

ARNHEM - All Aboard! The Gospel Train is coming!  Stap in voor een muzikale reis met Gospelkoor Desire uit Arnhem. Op 8 en 9 juni presenteert Gospelkoor Desire onder de titel ‘The Gospel Train’, een gevarieerd lustrum-concert met Gospelsongs met verschillende thema’s en muziekstijlen, van easy going tot up tempo, van meeslepend tot uitbundig.

Zing mee tijdens bepaalde nummers en voel de kracht van samenzang. De trein gaat steeds weer verder naar een ander muzikaal station. Tijdens de reis wordt het koor begeleid door verschillende muzikanten op piano, hammond orgel, percussie en meer. 

Gospelkoor Desire nodigt u uit voor deze muzikale reis waarin verbinding, vertrouwen en beleven centraal staan. Geniet van de pakkende harmonieën en aanstekelijke ritmes die kenmerkend zijn voor de gospelsound. U kunt op twee momenten instappen in de trein: 8 juni om 20:00 uur en 9 juni om 15:00 uur.

Tickets – inclusief 1 consumptie per ticket – aan de zaal: 17,50, in voorverkoop: 15,- euro.

Locatie: Rembrandtzaal van Wijkcentrum De Bakermat, G.J. van Nispenstraat 139, Arnhem. Parkeren kan in de wijk. Meer info én tickets zijn online te koop via www.gospelkoordesire.nl/The-gospel-train/.

Uitgelicht

Digitale krant