Met Museum Plus Bus naar Cobra Museum

Algemeen

REGIO - Mensen reizen of gaan een dagje uit met de bus, vliegtuig, boot of kamperen. Zeker in de voorjaar, zomer, najaar of het hele jaar door. Welnu: in het najaar rond 15 september organiseert Museum Plus Bus een gezellige busreis voor ouderen die door hun leeftijd of conditie geen museumbezoek meer kunnen afleggen, toch een dagje uit kunnen en genieten van een museumbezoek.

Doelstelling van deze busreis is dat minimaal 30 en maximaal 45 personen, inclusief de begeleiders, die van schilderen en kunst houden op hun gemak museums kunnen bezoeken. Ouderen mogen natuurlijk een begeleider en opvouwbare hulpmiddelen en gezelligheid meenemen.

In het Museumcafé kunnen ouderen in een groep een betaalbare lunch kiezen. Ouderen kunnen ook hun eigen lunchpakket in de bus consumeren. Liefhebbers van fotografie mogen in het museum alleen zonder flits fotograferen.

Tijdens de busreis is er ook een gezellige gastheer of gastvrouw van de Museum Plus Bus aanwezig om alle deelnemers te verwelkomen en alles uit te leggen over het Museum. Deze gezellige busreis met de Museum Plus Bus is kosteloos aangeboden dankzij de deelnemers van de Bank Giro Loterij.

Opstapplaats Prinses Irenestraat 49 in Elst (gld); 08.45 uur

Vertrek opstapplaats: 09.15 uur

Aankomst Cobra Museum in Amstelveen: 11.00 uur

Vertrek uit Cobra Museum: 14.45 uur

Vertrek Bus: 15.15 uur

Aankomst terug Prinses Irenestraat 49 in Elst: 17.00 uur

Belangstellenden dienen zich aan te melden voor maandag 14 augustus. Informatie opvragen via onderstaande website, mail adres of telefoonnummer. Forte Fit Welzijn voor Senioren Elst; Lene Schetters , 0481 372072, lene.schetters@upcmail.nl; Lourdes van Dreumel, 0481 849448, donarconnection@gmail.com.

Uitgelicht

Digitale krant