Afbeelding

Scouting Zetten Band opnieuw gepromoveerd!

Algemeen

ZETTEN - Tegen het decor van een prachtige bosrijke omgeving werd op zaterdag 20 mei in Lochem het 68e Landelijke Bandconcours gehouden voor scoutingbands.

De Scouting Zetten Band was er natuurlijk ook bij en vertoonde onder leiding van dirigent Harald Franken én de nieuwe tambour-maître Rianne van Binsbergen haar kunsten voor een deskundige jury. En met een mooi resultaat: de Scouting Zetten Band is gepromoveerd van de derde naar de tweede divisie! De jury kijkt onder andere naar het tempo en de muzikale kwaliteiten, maar ook naar hoe goed er gemarcheerd wordt.

Tijdens het bandconcours in Den Helder twee jaar geleden promoveerde de band al voor haar showoptreden, dus de stijgende lijn wordt voortgezet! Naast optredens van verschillende scoutingbands uit het gehele land waren en ook tientallen activiteiten voor kinderen georganiseerd. Alles bij elkaar was het een prachtige dag met een mooie promotie. Iedere woensdagavond oefenen ze in de Blokhut van Scouting Zetten. "Kom gerust eens langs om te zien of je ook wilt meedoen met onze leuke band."

Uitgelicht

Digitale krant