Afbeelding

Twee medailles op regiofinale voor Elistha

Algemeen

ELST - Vier jongens van gymvereniging Elistha hebben laten zien dat zij zeer terecht de regiofinale turnen in Putten hebben gehaald.

Siem Thijssen, Thijmen van der Heijden, Rens Peters en Anthony Peters hebben dit zaterdag 18 maart in Putten laten zien. In deze regio finale zijn mooie en nette oefeningen geturnd, met uitstekende resultaten. Siem heeft laten zien dat hij uitstekend kan turnen. Op voltige haalde hij de tweede score en op rekstok derde. Na zes toestellen eindigde hij op een nette negende plek. Hij kan dan ook met trots terug zien op zijn eerste turnseizoen. Thijmen werd derde op voltige en op rekstok en ringen tweede. Samen met goede scores op de overige toestellen kwam hij op het podium en behaalde hij zilver.

Anthony turnde dit jaar voor het eerst namens Elistha. Het was even wennen maar hij is toch heel knap in de finale gekomen. Op rekstok haalde hij tweede score. In totaal behaalde hij een knappe score van 103.450 wat goed was voor de vijfde plaats.
Rens zette de tweede score neer op voltige en derde op sprong. Hij haalde helaas 0,3 punten te weinig voor de eerste plek maar werd heel knap 4! Gelukkig voor Rens was de eerst plaats een gedeelde eerste plaats waardoor hij toch met het brons naar huis ging.

Uitgelicht

Digitale krant