Verantwoord hardlopen bij De Loper. (foto: Barbara Kerkhof)
Verantwoord hardlopen bij De Loper. (foto: Barbara Kerkhof) Foto: Barbara Kerkhof

Nieuwe voorzitter De Loper bouwt verder aan ‘thuiskomen bij je loopmaatjes’

Algemeen

Heidie van der Horst is de nieuwe voorzitter van hardloopvereniging De Loper. Een echte kenner, want ze draait al sinds 2017 mee in het bestuur als vice-voorzitter. Zij neemt hiermee de plek in van Ronald Eitens, Heidie: “Ik voel me ontzettend betrokken bij De Loper en het voorzitterschap is voor mij dan ook een logische stap.”

“Speerpunten zijn bij ons verantwoord hardlopen en hardlopen op je eigen tempo. En natuurlijk de bekende kop koffie of thee achteraf om met elkaar bij te praten. Ik wil verder bouwen aan onze hardloopcommunity, waar onze leden zich thuis voelen en verbinding ervaren. Ofwel, thuiskomen bij je loopmaatjes. Want dat is wat mensen uiteindelijk van de bank trekt op een koude avond, terwijl de regen tegen de ramen tikt.”

Heidie vertelt over de plannen voor de komende tijd: “We zijn in 2023 gestart met het geven van trainingen volgens de methode van Running Movements van Gert-Jan Wassink. Daarmee gaan we zeker door. Professionaliteit vind ik namelijk belangrijk. Zeker omdat we een vereniging zijn met bijna 200 leden en we hen goed willen ondersteunen bij het verantwoord hardlopen.”

De Loper biedt van zaterdag tot en met donderdag trainingen aan op diverse locaties in de regio, Heidie: “Je kunt bij ons kiezen waar en wanneer je komt trainen, dat kan in Zevenaar, ’s Heerenberg, Arnhem-Noord en Arnhem-Zuid en in De Park in Elst. Je bent van harte welkom voor 1 of 2 gratis proeflessen.” Meer informatie staat op www.ikbendeloper.nl.

Uitgelicht

Digitale krant