Afbeelding
Foto: Alexander Selman

Toneelvereniging De Toffies speelt ‘Alweer Vals Alarm’

Algemeen

ECHTELD - De jaarlijkse uitvoering van toneelvereniging De Toffies uit Echteld komt er weer aan. Zij spelen op vrijdag 5 en zaterdag 6 april in dorpshuis De Hoge Hof te Echteld, het toneelstuk ‘Alweer Vals Alarm’. 

Het stuk draait om een familie die beland is in de dagelijkse sleur. De vrouw des huizes is erg druk met het huishouden. Ze woont samen met haar man en haar vader en de taken zijn niet eerlijk verdeeld in het huishouden.

Als ze besluit om een baan buitenshuis aan te nemen, krijgt de man des huizes de taak om het huishouden te verzorgen. Dat lijkt een fluitje van een cent, maar in de praktijk valt dit toch vies tegen. Hij gaat op zoek naar hulp, deze hulp komt uit onverwachte hoek.

Het belooft weer een avond te worden vol verassingen en plezier. Kaarten in de voorverkoop zijn te verkrijgen op woensdag 27 maart en 3 april van 20.00 tot 21.00 uur in dorpshuis De Hoge Hof, Voorstraat 10 te Echteld. Tegen contante betaling van 7,50 euro per stuk. Zaal open met de uitvoering: 19:15 uur en aanvang 20:00 uur.

Uitgelicht

Digitale krant