Afbeelding

Fair in de Schapenweide

Algemeen

DODEWAARD - Zaterdag 5 september vindt de vijfde Fair in de Schapenweide plaats. Van 10.00 tot 16.30 uur stallen veelal lokale standhouders hun waren uit in de weide aan de Kalkestraat in Dodewaard. Bovendien zijn er leuke activiteiten om naar te kijken of om zelf aan de slag te gaan. Een lekker landelijk uitje voor jong en oud.

De locatie is dit jaar een ruime weide aan de Kalkestraat tussen nummer 50 en 52, vlakbij de oude locatie. Deze weide biedt meer ruimte voor meer stands, leuke activiteiten en veel gezelligheid.

Het aanbod op de fair bestaat uit een mix van brocante en nieuwe hebbedingen, servies, schilderkunst, bloemen en kransen. Veel handgemaakte en creatieve spullen. En lokale lekkernijen als fruit, honing en versgebakken broodjes laten je het water in de mond lopen. Geniet op het terras van koffie, thee en taart, soep en ijs.

Natuurlijk zijn er schapen op de Fair in de Schapenweide. Bezoekers kunnen de schapen en bordercollies in actie zien tijdens de demonstraties schapendrijven. Een mandenvlechter toont de kunst van zijn ambachtelijke werk en je kunt zelf ook een mandje vlechten. Of neem deel aan een van de andere creatieve activiteiten.

Een volwassene betaalt een euro entreegeld en maakt bij de entree kans op een leuk presentje van een van de standhouders. Kinderen tot twaalf jaar mogen onder begeleiding gratis mee. Meer informatie en een sfeerimpressie staan op www.facebook.com/fair.indeschapenweide.

Uitgelicht

Digitale krant