Inloopmiddag-activiteiten voor senioren in Overbetuwe

Algemeen

OVERBETUWE - Stuw Platform Overbetuwe organiseert door de hele gemeente activiteiten voor vijftigplussers, activiteiten die bedoeld zijn om senioren de kans te geven actief, fit en bij de tijd te blijven. Op woensdag 9 september verzorgt het Platform een inloopmiddag, waarop men persoonlijk informatie kan krijgen over alles wat het Platform doet.

Voorbeelden daarvan zijn: Bewegen voor Ouderen, Bewegen op Muziek, Line Dance, Dynamic Tennis, Wandelen en Yoga, maar ook cursussen, zoals Luisteren naar Muziek en Kijk op Kunst. Er zijn Creatieve groepen, een Zang- en een Muziekgroep en een groep Verhalen Vertellen. Tot slot is er een uitgebreid pakket aan Computer-, Ipad- en Tabletcursussen voor beginners en gevorderden. Alle activiteiten die daarvoor in aanmerking komen, staan onder leiding van deskundige docenten. De kosten zijn zo laag mogelijk gehouden en houders van een Gelrepas krijgen daarop nog een korting.

"Tijdens de inloopmiddag kunt u zich uitgebreid informeren en desgewenst aanmelden voor een of meer activiteiten of voor een paar gratis proeflessen. Daarnaast staan wij open voor uw wensen en ideeën. Mist u in uw omgeving een activiteit voor senioren en weet u dat hiervoor voldoende belangstelling bestaat? Misschien kunnen wij u dan helpen, om uw wensen te realiseren. Tot slot zoekt het Platform nog naar vrijwilligers, die het leuk vinden om te organiseren of bestuurlijk werk te doen. Belangstellenden hiervoor kunnen ook op deze middag terecht."

De inloopmiddag op 9 september van 13.30 tot 17.00 uur wordt gehouden in cultureel centrum De Wieken, Prinses Irenestraat 49 in Elst.

Uitgelicht

Digitale krant