Afbeelding

Grote Drielsche Kwis

Algemeen

DRIEL – Het winnende team van de Grote Drielsche Kwis is het team De Koekebekker. Het team bestond uit negen personen en had 139 punten van de totaal te behalen 150 punten.

Op maandagavond 29 juni tussen 17.00 en 19.00 uur schreven dertien teams zich in die vervolgens tot 23.30 uur de tijd kregen om vijftig vragen te beantwoorden.

Het merendeel van vragen ging over de Drielse actualiteit en geschiedenis. Voor een aantal vragen moesten de deelnemende teams ook het dorp in om opdrachten te maken of antwoorden te zoeken.

Afgelopen donderdagavond 2 juli werd in de feesttent op het kermisterrein tijdens een muzikaal omlijste avond het winnende team bekend gemaakt. Het winnende team ontving de hoofdprijs van 250 euro. Voor het meest ludieke antwoord werd een bakje Drielse kersen uitgereikt.

De organisatie van de dorpsquiz - stichting Kersenfeest Driel in samenwerking met Historische Kring Driel -spreekt van een groot succes! Volgend jaar zal er zeker weer een editie van de Grote Drielsche Kwis worden georganiseerd.

Uitgelicht

Digitale krant