Afbeelding

Inschrijving MHB Overbetuweloop geopend

Algemeen

ELST - Zondag 21 juni wordt voor de Overbetuweloop voor de vijfde keer georganiseerd met start en finish bij het gemeentehuis van Elst.

Vanaf 21 maart is de inschrijving geopend en zijn oud-deelnemers per mail uitgenodigd opnieuw in te schrijven. Ieder jaar is er ook een grote deelname van 'nieuwe' lopers die voor het eerst starten in Elst.
Het programma voor de vijfde editie is vrijwel ongewijzigd. De jeugdlopen over 500 (kinderen tot en met zeven jaar) en 1000 meter (kinderen tot en met twaalf jaar) starten vanaf 12:00 uur. De wedstrijden over vijf en tien kilometer starten respectievelijk om 13:00 en 13:10 uur.

De organisatie verwacht opnieuw groei van het evenement waarbij de doelstelling ligt op 1000 deelnemers. Kenmerkende eigenschappen van de Overbetuweloop zijn de gezelligheid bij start/finish, de ongedwongen sfeer, muzikale ondersteuning onderweg en een mooie mix van wedstrijd- en prestatielopers.
Het parcours met start en finish in het gezellige centrum van Elst loopt grotendeels door het buitengebied en langs de Linge en is exact op lengte en gecertificeerd door de Atletiekunie. Inschrijven is mogelijk via de website, www.overbetuweloop.nl. Er is geen na-inschrijving.

Uitgelicht

Digitale krant