Afbeelding

Concert of the year in Herveld

Algemeen

HERVELD - Op zaterdag 31 januari vanaf 20.00 uur zal muziekvereniging Sint-Willibrordus uit Herveld-Andelst haar jaarlijkse concert verzorgen in zalencentrum De Hoendrik in Herveld. Tijdens dit gratis concert kan weer genoten worden van optredens van alle geledingen.

De zeventig aar jonge muziekvereniging heeft namelijk vier verschillende onderdelen: De leerlingengroep, momenteel bestaande uit zeven kinderen, brengt een aantal vlotte nummers, waaraan te horen is, dat je na een jaar muziekles samen al heel leuke muziek kunt maken. Met trombone, bugel, saxofoon, cornet en trommel heb je een heel orkest! Het jongerenorkest Future, dat ook al bekend staat door de optredens bij de jeugdpronkzitting van Herveld, laat zien en horen dat muziek maken niet alleen een serieuze zaak is, maar ook vooral gezellig!

Vervolgens zal de slagwerkgroep optreden. Helaas kon het optreden van deze groep vorig jaar niet doorgaan, maar dit jaar halen ze de schade in met slagwerkstukken zoals ze alleen maar bekend zijn van groepen als Slagerij Van Kampen en Percossa. Ze spelen echt niet alleen maar op trommels, maar op heel onverwacht andere percussie-instrumenten: dit moet u gezien hebben… En uiteraard treedt ook het orkest zelf op deze avond; ze hebben weer een zeer divers programma ingestudeerd waarbij jazz, rock, dixieland maar ook Glenn Miller niet geschuwd worden.

"Bent u nog nooit naar een concert van Sint-Willibrordus geweest? Dan dagen we u hierbij uit! De toegang is gratis en u bent verzekerd van een gezellige, muzikale avond." Het concert is zaterdag 31 januari in De Hoendrik in Herveld.

Uitgelicht

Digitale krant