Afbeelding

Merel Hendriksen clubkampioen streetdance

Algemeen

DODEWAARD - Sportvereniging DGV heeft een wervelende streetdance uitvoering gegeven. Tevens werden deze avond de streetdance clubkampioenen bekend.

Het publiek was in grote getale toegestroomd en werd getrakteerd op een sfeervolle show. Onder leiding van Lotte,Arianne,Rik en Betty was een show in elkaar gezet met als thema Sneeuwwitje. De combinatie van uitvoering en clubkampioenschappen was voor het publiek een lust voor het oog. Vooral door het tempo van de opeenvolgende nummers en de verhaallijn. De deelnemers in de leeftijd van vijf tot en met achttien jaar lieten met veel enthousiasme een aantal dansen zien. Een speciaal optreden was er ook van de dames van Power steps. Zij deden niet mee voor de prijzen maar om promotie te maken en zo nieuwe leden te werven. Het was een kleurrijke show om naar te kijken met hier en daar speciale en spectaculaire moves.

De uitslagen per groep;

Groep 3 + 4 1. Luna van der Goes 2. Marlies van Luunen 3. Claire Wiggelman

Groep 5 + 6 1. Nina van Ooyen 2. Carmen van Ingen 3. Suze van Dijken

Groep 7 + 8 1. Sofie van Elst 2. Indy van Verseveld. 3. Sabrina van Elst

Groep 12+1. Silke Vondel 2. Lisa Crum 3. Janine van Elst

Groep 15+1. Merel Hendriksen

Het werd nog heel spannend toen tenslotte de nummers één van elke groep nog een keer individueel hun dans moesten uitvoeren om uit te maken wie zich clubkampioen mocht noemen. Geen gemakkelijke taak voor de jury, want alle vijf groepswinnaars leverden begeleid door luid handgeklap een fantastische prestatie. Als beste werd uiteindelijk aangewezen Merel Hendriksen en mocht zij de kampioensbeker in ontvangst nemen. Alle deelnemers verlieten uiteindelijk moe en voldaan, met diploma en medaille, de sporthal.

Uitgelicht

Digitale krant