Afbeelding

De Okkernoot zet zich in voor stichting KWAME Ghana

Algemeen

BETUWE - Op vrijdag 18 april heeft basisschool De Okkernoot uitleg gekregen van stichting KWAME over hun activiteiten in Ghana. De opbrengsten van het jaarlijkse Scholidairproject van De Okkernoot zal hieraan besteed worden, zie www.okkernoot.nl. Meer informatie over KWAME staat op www.stichting-kwame.nl.

De kinderen van De Okkernoot voeren verschillende acties uit, zoals klusjes uitvoeren, meedoen aan een sponsorloop en het inzamelen van lege flessen en gebruikt textiel. De activiteiten vinden plaats op de volgende dagen: vrijdagmiddag 16 mei: sponsorloop, aanvangstijd rond 14:30 uur; vrijdagavond 16 mei: feestavond, aanvangstijd rond 18:00 uur; zaterdag 17 mei: flessenactie, kinderen van De Okkernoot halen lege statiegeldflessen op tussen 10:00 en 12:00 uur; Maandag 19 mei: Kledingactie Bag2school. Iedereen die gebruikte maar nog goede kleding, textiel, schoenen et cetera. kwijt wil kan tot 16 mei deze in een gesloten zak op De Okkernoot inleveren.

Iedereen is welkom tijdens deze Scholidair-activiteiten. "Kunt u niet komen of is er bij u geen Okkernootje aan de deur geweest, uw bijdrage overmaken kan ook op bankrekening NL53RABO0145579417, ten name van de Ouderraad De Okkernoot onder vermelding van actie Scholidair."

Uitgelicht

Digitale krant