Afbeelding

Concert Popkoor Akkoord

Algemeen

ELST - Het 'CWE' (ComitĂ© Werenfridusconcerten Elst) houdt zondag 27 april  in de Werenfriduskerk aan de Dorpsstraat een avondconcert, gegeven door Popkoor Akkoord uit de Overbetuwe. De aanvang is om 19:30 uur; de toegang is gratis. Er is wel een deurcollecte na afloop.

Popkoor Akkoord is een swingend koor uit de gemeente Overbetuwe en bestaat op 7 juni aanstaande precies 35 jaar. Het koor heeft 52 leden, verdeeld over zes stemgroepen (sopranen 1 en 2, alten 1 en 2, tenoren en bassen/baritons). Akkoord heeft zich ontwikkeld tot een koor met een eigen sound en wordt bij elk optreden begeleid door een fantastische, zeskoppige band (twee toetsenisten, een drummer, een bassist en twee gitaristen).

Het repertoire van Popkoor Akkoord? Popmuziek, uiteraard. Akkoord zingt Engels-, Nederlands- en soms Franstalige popsongs van wat langer geleden en van recentere datum zoals bijvoorbeeld het vrolijke 'Haven't met you yet' van Michael Bublé, het stevige 'How you remind me' van Nickelback, het intense 'Somebody to love' van Queen, maar ook een sfeervol nummer als 'May it be' van Enya. Popkoor Akkoord staat onder leiding van Belinda Kamps.

Uitgelicht

Digitale krant